PROGRAM SEKARANG/AKAN DATANG

17 Jun 2018, 10.00pg: Majlis Sambutan Aidilfitri Iskandarian 2018, Dewan Serbaguna SMK Iskandar Shah, Parit. 15 Sep 2018 (TENTATIF), 9pg: Kejohanan Bowling Iskandarian Kali Ke 2, Ampang Superbowl D'Mall Seri Iskandar; 2.45ptg: Mesyuarat Agung Tahunan; 8.00mlm, D'Hotel: Majlis Makan Malam Iskandarian 2018, D'Hotel.

Sunday, November 15, 2009

Hari Anugerah Kokurikulum 2009 & Sambutan 60 Tahun SMKIS

Dato Ir Hj Azizuddin Bin Meor Hamzah, Presiden ISKANDARIAN telah diberi penghormatan untuk merasmikan Hari Anugerah Kokurikulum 2009 & Sambutan 60 Tahun SMK Iskandar Shah yang diadakan pada 11 November 2009 di Dataran SMIS. Dalam ucapan perasmian beliau, Dato' Presiden mengucapkan ribuan terima kasih atas undangan Pengetua dan memberi kata-kata semangat kepada para pelajar supaya mengambil peluang untuk berusaha mencapai kejayaan di bidang akademik dan ko-kurikulum.


Pada hari tersebut sijil-sijil dan anugerah diberi bagi kegiatan-kegiatan kokurikulum seperti kelab permainan & sukan, unit beruniform dan pelbagai kelab & persatuan.  ISKANDARIAN mengambil kesempatan di majlis itu untuk turut menyumbangkan hadiah khas jam edisi khas ISKANDARIAN kepada 3 penerima Anugerah Khas Kokurikulum iaitu Ketua Umum, Abdul Azim Bin Mazlan, Penolong Ketua Umum, Nor Hamizan Binti Saharuddin dan penerima Anugerah Tun Hamdan.  Tahniah kepada mereka yang diraikan atas kejayaan individu dan kumpulan mereka yang telah mengharumkan nama SMK Iskandar Shah, Parit.  Selain daripada itu, satu pameran oleh pelbagai pasukan beruniform seperti Polis Di Raja Malaysia,, Jabatan Pertahanan Awam, Bomba & Penyelamat, MSN, Agensi Anti Dadah Kebangsaan dan kempen derma darah turut diadakan.

No comments:

Post a Comment