PROGRAM SEKARANG/AKAN DATANG

17 Jun 2018, 10.00pg: Majlis Sambutan Aidilfitri Iskandarian 2018, Dewan Serbaguna SMK Iskandar Shah, Parit. 15 Sep 2018 (TENTATIF), 9pg: Kejohanan Bowling Iskandarian Kali Ke 2, Ampang Superbowl D'Mall Seri Iskandar; 2.45ptg: Mesyuarat Agung Tahunan; 8.00mlm, D'Hotel: Majlis Makan Malam Iskandarian 2018, D'Hotel.

Monday, December 28, 2009

Takziah Kepada Tuan Hj Mohd Fauzy Hj Abdul Halim Atas Pemergian Isteri Tersayang

Pagi tadi kami menerima berita bahawa Puan Mashitah, isteri kepada ahli ISKANDARIAN,Tuan Hj Mohd Fauzy Abdul Halim (Ahli Seumur Hidup No. 7), telah kembali ke rahmatullah di Shah Alam.  AJK ISKANDARIAN dan warga ISKANDARIAN yang lain mengucapkan takziah kepada Tuan Hj Mohd Fauzy, yang merupakan bekas AJK dan penyokong kuat persatuan, atas pemergian isteri tersayang beliau.  Marilah kita sedekahkan Al-Fatihah..semoga roh Allahyarhamah dicucuri rahmat.

Kemaskini: Pada 24 Januari 2010, ISKANDARIAN telah menganjurkan majlis doa dan tahlil bagi arwah Allahyarhamah Hjh Mashitah dan Allahyarham Pak Meor Ahmad (terkenal dengan Pak Meor Green Transport yang juga kembali kerahmatullah pada bulan Disember 2009) di rumah Tuan Hj Fauzy dihadiri oleh Penaung ISKANDARIAN, Dato Seri Abdul Aziz Shamsuddin dan Datin Seri, Dato' Presiden & Isteri, AJK dan juga ahli-ahli ISKANDARIAN yang berada sekitar Shah Alam.  Anakanda Pak Meor, Puan Adilah turut serta mewakili keluarga beliau. Tuan Hj Fauzy dan Puan Adilah mengucapkan ribuan terima kasih di atas ingatan dan doa hadirin kepada arwah ahli keluarga masing-masing.  Semoga roh mereka di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan orang-orang yang soleh. Amin.

No comments:

Post a Comment